جدیدترین مجموعه لگو برای آموزش خط بریل به کودکان نابینا بابه کارگیری هوش مصنوعی تولید شد

جدیدترین مجموعه لگو برای آموزش خط بریل به کودکان نابینا بابه کارگیری هوش مصنوعی تولید شد


چندین سال پیش آژانس طراحی Lew'lara  مجموعه لگو را که قطعاتی شبیه به آجر بودند، ایجاد کردند که از قطعات پلاستیکی برای بازسازی الگوهای الفبای بریل استفاده می کرد. این یک راه حل خلاقانه برای تشویق کودکان نابینا و یا آسیب دیده در جهت یادگیری خط بریل بود. مجموعه لگو، محصول رسمی خود را در کریسمس منتشر کرد.
مجموعه لگو توضیح داد: بنیاد Dorina Nowil که برای افراد نابینا بود، این ایده را به سازنده اسباب بازی ها در سال ۲۰۱۷ مطرح کرد. از آن به بعد لگو با مجموعه نابینایان در دانمارک و برزیل در جهت تهیه یک نسخه رسمی این محصول همکاری کرد. این مجموعه لگو شامل ۲۵۰ قطعه به عنوان الفبا بودند و هم چنین اعداد ۰ تا ۹ و نشانه های ریاضی را شامل می شدند.  در حال حاضر این مجموعه در زبان های انگلیسی، دانمارکی، نوروژی و پرتغالی عرضه شده و مورد تست و ارزیابی قرار گرفته اند و طبق گفته های مجموعه لگو، تا اواخر امسال زبان های فرانسه، اسپانیا و آلمانی هم مورد ارزیابی و سنجش قرار خواهند گرفت و این در واقع پیش از انتشار رسمی آن در سال ۲۰۲۰ خواهد بود. در حال حاضر این مجموعه به طور رسمی وارد بازار نشده و با مراجعه به فروشگاه های اسباب بازی قادر به پیدا کردن آنها نخواهید بود. چرا که نسخه های فعلی، برای ازریابی عملکرد، در دسترس افرادی منتخب قرار گرفتند و به صورت رایگان به آنها داده شده است.
 

مجموعه لگو برای کودکان نابینا


اگر به خاطر داشته باشید درس شیمی زمانی برای شما جذاب شد که معلم قطعهای را در اختیار شما قرار داد و با آنها توانستید مولکول ها را به همدیگر چسبانده و یا مولکول دلخواه خود را بسازید. پس با این حساب قطعا متوجه خواهید شد که چرا این مجموعه یادگیری بریل را برای کودکان آسانتر خواهد کرد. همچنین این روش تصحیح اشتباهات را هم آسان تر کرده است.  به طور معمول نوشتن خط بریل به صورت ضربه های روی کاغذ است که پاک کردن آن هم سخت و تقریبا نشدنی است.  اما نوشتن نام و یا اعداد روی با این قطعات لگو که روی پایه ای قرار می گیرند، به آسانی ساختن لگو است. 
 

مجموعه لگو برای آموزش کودکان نابینا


گام بعدی برای لگو یافتن راهی برای در دسترس قراردادن کلیه مجموعه های آن برای افراد نابینا است. قرار دادن لگو ها روی پایه آن با استفاده از حس لامسه بسیار آسان است. اما این مسئله چالش جدیدی را به وجود می آورد.  تلااشهای بسیاری انجام شده است تا مجموعه های لگو در دسترس بیشتری برای عموم قرار بگیرد.  از جمله این که یک دانش آموز نابینا در سطح دبیرستان کمک کرد نشانه خاصی را ایجاد کنند که  قطعه بعدی مورد نیاز را مشخص می کند.  اما متاسفانه این دستورالعمل های ویژه تنها برای تعداد انگشت شماری از مجموعهها  نتیجه بخش بودن و برای کل مجموعه لگو کارایی لازم را نداشت.
 

برای درج نظر و یا طرح سوالات خود لطفا در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

نظرات کاربران

برای این مطلب تاکنون نظری ارسال نشده است. شما اولین نفر باشید