گوگل یکپارچگی بین Google Photos و Google Drive را متوقف خواهد کرد

گوگل یکپارچگی بین Google Photos و Google Drive را متوقف خواهد کرد


گوگل یکپارچگی بین Google photos و Drive را متوقف می کنند. زیرا این سرویس تاکنون بسیار گیچ کننده بوده است. مدت های زیادی است که گوگل همگام سازی بین Google Photos و Google Drive  را ارائه می کند. اما اکنون می‌خواهد به خاطر سادگی بیشتر این ویژگی را از بین ببرد. Dan Schlosser و Jason Gupta مدیران تولید Drive و Photos می گویند: ما شنیده ایم که ارتباط بین این سرویس‌ها گیج کننده بوده است. بنابراین ماه بعد تغییراتی را برای ساده سازی این سرویس و همچنین تجربه بهتری از ِDrive و Photos  اعمال خواهیم کرد.
 حذف یکپارچگی گوگل photo و Drive
 وقتی در ماه جولای این تغییرات صورت گیرد، عکس ها و ویدیوهایی که به Drive  اضافه می کنید به طور خودکار در Photos ظاهر نمی شود و برعکس. علاوه بر این  اگر از یکی از آن ها فایلی را حذف کنید، از دیگری هم حذف نمی‌شود. Schlosser و Gupta نوشتند این تغییرات برای جلوگیری از حذف تصادفی موارد در محصولات طراحی شده است. 
نحوه کار آن به این صورت است:
گوگل راهی را ارائه می دهد که افراد با آن بتوانند عکس ها و ویدیوها را از Drive  به Photo کپی کنند. در واقع ویژگی جدیدی به نام upload from drive به سایت Google Photos اضافه خواهد شد و بعد از آن شما دو نسخه از یک فایل را بدون هیچ گونه پیوندی بین آن ها خواهید داشت.
 اگرچه گوگل هشدار می دهد که این امر ممکن است باعث ایجاد سردرگمی برای شما شود. چرا که هنگام ذخیره سازی آن در فضای حافظه ابری در هر دو مکان فضای شما را اشغال خواهد کرد. 
 یکپارچگی گوگل photo و drive از بین خواهد رفت
اگر هنوز هم میخواهید برخی از محتوا ها را در هر دو مکان داشته باشید بهترین راه حل استفاده از برنامه پشتیبان گیری و همگام سازی گوگل برای ویندوز یا مک است.  این شرکت یادآور شده است که موارد بارگذاری شده با استفاده از پشتیبان گیری و همگام سازی به هر دو سرویس تنها یک بار فضای حافظه شما را اشغال می کند.
 همچنین گوگل بر این نکته تاکید کرد که  پس از  حذف یکپارچگی بین این دو سرویس هیچ چیزی به طور خودکار حذف نخواهد شد. چرا که این کار فقط اتصال این دو سرویس را قطع میکند. هر عکسی را که از سرویس Drive  در Photos آپلود کرده باشید، همچنان باقی خواهد ماند و یا اگر یک پوشه Google Photo در Dirve داشته باشید حذف نخواهد شد. اما دیگر به طور خودکار به روز رسانی نخواهد شد.
هنوز هم ممکن است این تغییر برای بعضی از افراد ناراحت کننده باشد. در حالی که عده ای دیگر ممکن است این تغییر را سودمند دارد.

برای درج نظر و یا طرح سوالات خود لطفا در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

نظرات کاربران

برای این مطلب تاکنون نظری ارسال نشده است. شما اولین نفر باشید