چگونه پنل های الکتریکی قطرات باران را به برق تبدیل می کنند؟

چگونه پنل های الکتریکی قطرات باران را به برق تبدیل می کنند؟


 
دانشمندان در چین یک فناوری پنل خورشیدی را توسعه داده اند که می گویند قطرات باران را به برق تبدیل میکند. این تکنولوژی طراحی جدیدی از سلول های خورشیدی است که توسط باران و یا خورشید می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. همه انواع سلول های خورشیدی هوا، پیشرفت خوبی در جهت حل مشکل بحران انرژی هستند. تکنولوژی این سلول خورشیدی از الکترون غنی شده با الکترود گرافین به همراه  سلول خورشیدی رنگشده حساس تشکیل شده است. این سلول جدید می تواند با نور خورشید در روز های آفتابی و یا قطرات باران در روزهای بارانی مورد استفاده قرار بگیرد. تبدیل انرژی خورشید به برق چیزی است که هم اکنون هم استفاده می شود و در واقع منبع خوبی برای تولید انرژی برق به حساب می آید اما چیزی که جدید است، دریافت انرژی برق از قطرات باران است که هنوز هیچ جای دنیا مورد استفاده قرار نگرفته است.
 تبدیل قطرات باران به انرژی برق
سلول استاندارد خورشیدی فعلی از انواع رنگ شده حساس هستند. آنها از یک غشا نازک سلول فتووالتائیک استفاده می کنند،که رنگ اصلی انرژی خورشید را جذب کرده و الکترون تولید می کنند و در واقع روش این نوع سلول های خورشیدی برای تهیه انرژی برق است. این تکنولوژی جدید میتواند به میزان بیشتری دانشمندانی را که  فناوری سلول های خورشیدی آب و هوا را به وجود آوردند کمک کند. مجله science news اشاره کرد با استفاده از لایه نازک گرافین سلول خورشیدی می توانند به طور موثری قدرت باران را مهار کنند. کلسیم، سدیم، گرافین و آب طبیعی را به ترکیب خوبی برای تولید انرژی تبدیل می کنند. همچنین تأکید کرد که آب به وسیله گرافین خالص شده است و لایه الکترونیک گرافین مانند یک شبه خازن عمل می کند. تفاوت انرژی بین دو لایه آنقدر زیاد است که میتواند جریان الکتریسیته را به راه بیندازد.
 یک محقق ارشد و استاد راهنما در دانشگاه کلمبیا گفتند: راه اندازی این فن آوری هزینه های هنگفتی به همراه خواهد داشت. علاوه بر این میزان انرژی که از این فناوری دریافت خواهیم کرد بسیار کمتر از هزینه هایی است که باید برای راه اندازی آن متقبل شویم. اگر سرمایهگذاران بتوانند هزینه های آن را بر عهده بگیرند در این صورت میتوانیم از این سیستم استفاده کنیم.
چین یکی از بزرگترین تولید کنندگان پنل خورشیدی در جهان است و انتظار دارند که در طول دو سال آینده استفاده از این تکنولوژی را در کشور خود به طور چشم گیری افزایش دهند. این امر برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در چین طراحی شده است و چین در نظر دارد تولید انرژی خورشیدی را تا سال ۲۰۲۰، ۳ برابر کرده و به ۱۴۳ گیگاوات برساند. شرکت های متعددی هم در ایالات متحده در تکنولوژی و نوآوری خورشیدی فعالیت می کنند. به احتمال زیاد رهبر آن ها solarcity است که مدیرعامل تسلا الان ماسک اعلام کرد که این شرکت پنل های خورشیدی پیشرفته ای را در ایالات متحده ایجاد میکند.
 

برای درج نظر و یا طرح سوالات خود لطفا در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

نظرات کاربران

برای این مطلب تاکنون نظری ارسال نشده است. شما اولین نفر باشید